måndag 31 januari 2011

ROCKSKALLEN!!!!

Som ni vet så gick Rockallen av stapeln i lördags. För er som inte vet vad det är så är det ett pris som delas ut varje år till en eller flera personer som gjort något bra för Gotlands musikliv.
Det var riktigt bra drag på kvällen, Santa Rosa Death Patrol inledde hela kvällen riktigt snyggt och det följdes av, enligt min mening, Gotlands bästa band Stereo Generator.
Det var galet mycket folk, och priset, ja det gick till ELLA POP & ROCK!!!! Vi är sjukt glada och stolta över det!

Här kan ni läsa en artikel om det hela.

fredag 28 januari 2011

Mud Walk

Tjena alla monsterdiggare, va bara tvungen att slänga upp en bild på Liv som spelar in nytt gitarrspår till Cocktail Flu idag. Vet inte riktigt varför hon har en sjal runt huvudet, men ser ju fint ut iallafall!!


Mud Walk

onsdag 26 januari 2011

Big White Beans.

I lördags spenderade vi dagen på Ella och spelade in två låtar till mitt o Johannas sidoprojekt: Big White Beans. Vi micade upp alltid ute i stora hallen, Zeppelin-inspirerat, och det blev hur jäkla fett som helst!! Resultatet får ni höra om nån vecka eller så, tillsvidare kan ni kolla på lite bilder:









Gå även in på www.myspace.com/mudwalk o lyssna på de nya låtarna!!

söndag 16 januari 2011

Mud Walk



Rob, Let´s Go! har bytt namn! Numera heter vi Mud Walk men vi fortsätter med samma musik och är just nu i full gång med att förbereda oss inför kommande inspelningar.
Nu när vi är tillbaka från turné och julfirande flödar kreativiteten som aldrig förr. Nya låtar är på gång och eftersom att vi inte fick nog av turnélivet innan jul har vi börjat planera att ge oss ut på vägarna igen. Första spelningen är bokad på Kulturhuset i Stockholm där vi ska spela på en festival som Ella är med och arrangerar. Mer info om den och om den kommande turnén kommer senare!
Ha det bra och kolla in vår nya myspace!
Puss puss


fredag 14 januari 2011

Kvinnliga musiker!



Idag har vi klippt och klistrat ihop en hel del kvinnliga musiker. Vi håller nämligen på med ett kollage som sedan skall upp på väggen. Där finns det allt från hårdrocks trummisar till sing and songswriters. 

När man ser alla dessa kvinnor på samma gång så ser det rätt häftigt ut och väldigt inspirerande. Men såhär många kvinnliga musiker kommer man nog aldrig se på ex. en festival samtidigt.

torsdag 13 januari 2011

tisdag 11 januari 2011

ny termin

The block with the udda taktarter has begin! Känns jättekul att börja igen efter lovet. Vi har redan valt en asgrym låt som vi ska spela. http://open.spotify.com/track/6k1WAruDZMJID4ZBgYWt2u
Idag är det teori och ensemble som gäller och förhoppningsvis har man inte glömt alltför mycket på lat-lovet, eller blivit stel i gitarrfingrarna som Amanda sa. Dags att värma upp dem i så fall :-)

God jul ingen är ful och allt är kul!