måndag 9 maj 2011

Massa på gång

För alla på Ella råder det full aktivitet just nu och jag tänkte ge en liten update på det vi i Mud Walk har framför oss.
Till att börja med kommer vi vara med i radioprogrammet Örat mot Gotland i P4 Gotland imorgon kl 15. I en timme kommer vi spela upp och berätta om vår EP Barefoot Band inför släppet i slutet på månaden. Vill man vara en av de första som hör plattan är detta ett utmärkt tillfälle att slå på radion eller klicka på länken som vi slänger upp lite senare!
Senare i veckan, på lördag är det äntligen dax för den stora releasfesten som håller till på Rindi. Kvällen kommer bli årets bästa för alla som infinner sig och fett ös utlovas då både vi och det grymma norrköpingsbandet Skraeckoedlan kommer lira tills taket lyfter. Insläpp kl 22, typ kl 23 kör Skraeckoedlan och runt kl 24 går vi på. 18 år, 40:- inträde men snälla priser i baren. Ta med en extra slant att köpa skivan för också!

Som att det inte vore nog med detta spektakel drar vi ut på vägarna veckan efter och river av några spelningar i Nordens femte största tätort, Götlaborg! Kafé Zeppelin 17:e maj, Stadsbiblioteket 18:e och Truckstop Alaska 21:a! För ditt eget bästa: infinn dig på någon av spelningarna (eller alla) så ska du se att du blir lyckligare än någonsin!

Ha det fett, vi ses! PÖSS