tisdag 28 september 2010

FOTOSESSION


Rob, Let's Go! har haft fotosession med fotografen Anna Eriksson och det blev riktigt bra! Här har ni ett litet smakprov så länge. Ska försöka slänga upp fler bilder så snart som möjligt!

måndag 27 september 2010

torsdag 23 september 2010

Rob, Let´s Go! på Rockklubben

Spelningen som vi tidigare varit lite hemlighetsfulla med går av stapeln 7:e oktober. Det är höstpremiär på Rockklubben och vi kommer tillsammans med Seven Streams få Munkkällaren att gå under av ösig rock n' roll!


BE THERE.

torsdag 9 september 2010

Nu jävlar!

Äntligen har höstterminen börjat efter ett långt sommarlov. I ella-huset råder det full aktivitet och kreativiteten flödar. Våra nya ettor repar 50-talslåtar och vi i tvåan startar upp massor av nya projekt.
Till att börja med ska vi söka pengar till ett samarbete med kvinnliga musiker i andra nordiska länder. Utöver det har vi börjat att göra två radioprogram som ska sändas i P3 i vinter och sedan så har vi ju våra låtar att repa. En ny låt har tagit form och vi jobbar med att förbättra våra gamla inför höstens första spelning. Den är inte officiell än så vi återkommer med mer info. Det ända vi kan avslöja är att det kommer bli riktigt fett!

Slutligen vill jag hälsa våra nya ettor hjärtligt välkomna och hälsa till våra gamla tvåor att vi saknar er!

Puss puss