fredag 30 april 2010

Emelie och Stina fredagshoppar




Spexigt värre!

torsdag 29 april 2010

Blank Sheet Music

Här är en hemsida där man kan designa sina egna notpapper precis som man vill ha dom och skriva ut dom.
Helt gratis!
Enjoy!

söndag 25 april 2010

musik musik musik

Igår (lördag) var de flesta av oss i ettan i studion hela dagen. Asroligt! Håller på med slutprojekten nu, dvs våra egna låtar som vi ska spela in o mixa o greja! Rock'n'roll!!
Idag har vi hängt me brudarna som har vart här på provspelning, o fikat o grejat, trevligt va de.

I torsdags var vi på Rockklubben på Munken i Visby o kollade på Dundertåget! Så sjuuuuuukt bra! Helt galet live! Har du inte hört dom så gå in här: http://www.myspace.com/dundertaget

Är det inte dags att någon annan bloggar förresten?!?

torsdag 22 april 2010

more pics!

här kommer ännu några bilder, ett par stycken från låtskrivningsveckan med katharina nuttall, och ett par från inspelningen av slagverksvideon!





pictures baby!

här kommer lite bilder från när vi spelade på Maris Café





tisdag 20 april 2010

Rockkarusellen

Vi i Rob, Let's Go! spelade ju i finalen i Rockkarusellen i fredags på Puma i Visby.
De va hur kul som helst! Personligen så höll jag på o ramla av stolen när jag fick provspela trumsetet, sååå jävla nice!!! Vi vann inte, men det gör inget. Vi har iaf haft sjukt kul såhär långt! Och Jonna Wikblad vann "årets scenpersonlighet" och de va fett! Grattis!


Foto: Linn Klintberg

måndag 19 april 2010

folkhögskoledagen i visby


Hej hopp, så här trevligt var det i helgen när vi alla var ute på stan och firade folkhögskolans dag

Ansko rockade fett på Östercentrum!

fredag 16 april 2010


På Lördag spelar Rob Let's Go! på Effes Unscene!

Kom och dansa!!!

tjoo!

Rob, Let's Go! i radio

I tisdags var vi i Rob, Let's Go! med i Gotlands lokalradio. Programmet hette Örat mot Gotland och denna veckan handlade det om distriktsfinalen i rockkarusellen. Alla finalband och arrangörer var på plats och vi intervjuades och fick spela upp vars en låt. Låten vi valde är en inspelning från vår tidigare radiospelning, då när vi hade spelningsvecka (och jag skrev ett jättelångt och fint inlägg här ifall någon har glömt det).
Är du nyfiken på hur många konstiga saker vi sa i tisdags kan du ju alltid kolla HÄR


Puss och kram!

torsdag 15 april 2010

Almedalen Öppen Scen


På fredag den 23/4 kommer en ny chans för alla som tidigare missat öppen scen på Almedalsbiblioteket i Visby

Alla är hjärtligt välkomna, kanske har du en visa, dikt eller en dans som du vill framföra. Annars är ni hjärltigt välkomna att bara sitta ner en fredagskväll och sippa på en god kopp kaffe med kaka!

Hur som haver kommer det att bli en riktigt trevlig kväll med många unga talanger

Mer Info finns på affischen



Folkhögskolans Dag!

På lördag den 17:e, är det för alla som inte vet, Folkhögskolan Dag. Då kommer de flesta av oss från Gotlands folkhögskola i Fårösund att befinna oss i Visby på Östercentrum för att visa er lite av vad vi gör i Fårösund. Vi på ella kommer att ha två stycken scener, en utomhus (om vädret tillåter) och inne i gallerian. Film & TV kommer att visa er lite av hur en inspelning går till. En massa annat skoj kommer också att ta plats så se till att ta en sväng via Öster!

Det hela drar igång kl. 11 och håller på till 14.00.

Rob, Let's Go! och Rockkarusellens semifinal!


Hey folks!

Imorgon kväll blir det semifinal i Rockkarusellen!

Förutom Rob, Let's Go! spelar också Given Sound, Mistake, Nevermind, Seven Streams och The Voice of Riot. Kom gärna till Puma Fritidsgård i Visby och rösta på din favorit (på oss ROB, LET'S GO! dvs :D )! Det är rösterna och juryn som avgör vinnaren i Gotlands länsfinal. Det bandet går sedan vidare till riksfinalen där det avgörs vilket band som vinner hela Rockkarusellen.

Vi ska göra vårt bästa och framför allt ha jätte kul! Det är vi bra på men det skulle göra oss ännu gladare om ni alla våra vänner på hela Gotland skulle komma med oss. Förutom att ni kommer att få höra vår ur sköna musik så får ni se våra nya outfits! (Outfiten kan vara allt från guld- eller hudfärgade catsuits till djurdräkter och gummiklänningar...spännande! Kom och ta reda på!)

Vi är mycket tacksamma för all stöd vi kan få :)



Ha det så skönt i vårsolen och minns att komma till Puma imorgon kväll!!



/Anna-Stina

Drumsession!

Hej här kommer några bilder från slagverksvideon som vi spelade in. Vi hoppas på att den blir klar snart, filmarna håller på o klipper för fullt! Spännande va!!!





puss från jonna o liv

måndag 5 april 2010

Rob, let's go slagverksvideo!

Wehehey!
I tisdags gjorde Rob, Let's Go! en kortfilm tillsammans med Film- och TV-produktion på gotlands folkhögskola! Det var askalas och ni i filmlinjen är verkligen grymma! Här kommer lite bakommaterial:




Glad Påsk!